Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Banik :D 2010

m@gik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, czy jak dostałem bana 3 lata temu na Perma :D to mogę liczyć na Unbana piszac do nich ticketa :D lub 2/6 :D (pojsc na układ ze np : za kolejny raport juz nie oddadza konta)

Nick w grze Fajansiarz_

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

nie za haxy za wlamanie na konto i pisanie "event free nx" czy jakos tak

@Edit

jak napisac ticketa :D?

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

nie za haxy za wlamanie na konto i pisanie "event free nx" czy jakos tak

Panowie uwaga, mamy tutaj maga 10 poziomu.

tutaj piszesz ticketa.

http://support.nexoneu.com/Main/frmNewTicket.aspx?InstanceID=80d095f7-baef-421b-8dfd-daddde5104b1

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Bywalec
Opublikowano

Czesc, czy jak dostałem bana 3 lata temu na Perma :D to mogę liczyć na Unbana piszac do nich ticketa :D lub 2/6 :D (pojsc na układ ze np : za kolejny raport juz nie oddadza konta)

Nick w grze Fajansiarz_

Nie możesz. Takie sprawy rozpatrują max 3 m-ce po banie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Zawsze można spróbować, później możesz żałować. Teraz ten nowy support jest jakiś dobry dla graczy o.O

Opublikowano

moje konto lezy zbanowane 3 lata :D napisalem juz dziena :D tylko treaz pytanie jak mam odczytac odpowiedz :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

pewnie na maila zostaniesz powiadomiony że otrzymałeś odpowiedź i tam będzie link do ticketa ;)

@down

jebać ich ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

czytalem ze moze to potrwac nawet 2/3 miechy to prawda?

BTW Lenart nie jestes tam w MEDIA ?

Twoje uda czynią cuda <3

Bywalec
Opublikowano

Ale zrozum że można do 3 miesięcy :D

Mój kolega po roku próbował i tak mu odpisali.

A co do szybkości zależy wszystko od natłoku ich pracy xD

Mi odpisywali po tygodniu jak chciałem dane i miałem problem z płatnościami bankowymi

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

[cytat]Mój kolega po roku próbował i tak mu odpisali.[/cytat] co próbowal ? odzyskac konto?

Twoje uda czynią cuda <3

Bywalec
Opublikowano

Tia.

Zostało zabanowane w podobny sposób jak twoje

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

ale mu dodali Piecu napisal ze tera jacys laskawsi sa :D to moze cus z tego bedzie :D

Twoje uda czynią cuda <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...